zondag 26 mei 2013

Mevrouw Pit neemt afscheid.

Rare dame die Mevrouw Pit. Start met een blog en neemt al meteen afscheid.
Inderdaad.
Het is namelijk ook een belangrijke gebeurtenis in het leven van Mevrouw Pit.
Mevrouw Pit neemt vandaag officieel afscheid van haar collega's. Ze heeft ondertussen al nieuwe collega's, dus deze collega's zijn eigenlijk al ex-collega's. Maar vandaag zijn het nog even gewoon haar collega's. Collega's van 22 jaar lang. Dat zijn dus een heleboel collega's. En een heleboel emotie.
Maar daar is Mevrouw Pit op voorzien. Mevrouw Pit heeft haar sjakosj al volgestoken met pakjes Kleenex. Die heeft ze gekregen van haar collega's op haar laatste werkdag. De collega's van Mevrouw Pit zijn al net zo vooruitziend als Mevrouw Pit zelf: de Vooruitziende Vrouwen zeg maar. Alhoewel, er zitten ook heren tussen.

Mevrouw Pit weet niet wat haar collega's vandaag in petto hebben voor haar.
Maar die collega's weten ook niet wat Mevrouw Pit voor hen in petto heeft vandaag!
Mevrouw Pit knutselde afgelopen maand elk vrij uurtje aan een cadeautje voor al haar collega's. En collega's van 22 jaar lang dat zijn dus een heleboel collega's. (Maar dat wist u al. Mevrouw Pit valt af en toe eens in herhaling.) Een heleboel collega's dat is een heleboel geknutsel. Dat had Mevrouw Pit natuurlijk een beetje onderschat. Maar de knutsels zijn af en die mag u een volgende keer bekijken.
Mevrouw Pit schreef daarnet ook nog een woordje ter afscheid. Dat is ook in de sjakosj.

En als Mevrouw Pit zich nu ook nog gaat aankleden met warme kleren, dan is ze er helemaal klaar voor.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten